Любовни проблеми

Григор проваля сезона на Маша

04.03.2015 г. 11:38 ч.

bsport.bg

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.

Медиите в Русия обвиниха Григор Димитров в това, че проваля сезона на приятелката си Мария Шарапова,

след като тя бе принудена да се откаже на полуфинала на турнира в Акапулко заради стомашен вирус. “В последните 4 години Маша не играе в състезания от серията International с награден фонд $250 000, но сега го направи, за да е заедно с Григор. Той проваля сезона й.

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико след “Уимбълдън” и може би е решила да го повторят, но този вирус ще развали сметките й.

И докато през 2014 г. Димитров взе титлата в Акапулко, то сега не може да стигне и 1/4-финал от началото на годината”, пишат в “Советский спорт”. Междувременно стана ясно, че Григор, който се смъкна с едно място в световната ранглиста и вече е под №11, ще има любопитен партньор на двойки за турнира в Индиан Уелс (САЩ, $5 381 235), който ще се проведе между 12-22 март. Това е бившият №7 в света Марди Фиш (САЩ), който се връща на корта след дълго лечение на травма.

На турнира американецът ще изиграе първия си официален мач от 2013 г. насам, а в надпреварата на двойки ще си партнира с българина, с когото през 2012 г. си спретнаха страхотен скандал по време на турнира за смесени двойки „Хопман Къп”.

През ноември миналата година обаче двамата използваха свободното си време за обща тренировка в Лос Анджелис и споделиха снимки от играта в социалните мрежи, от която бе видно, че отношенията между тях са изгладени.

 
Коментари

Cami - 05:20, 9 авг

This arcilte keeps it real, no doubt.

Jeana - 07:57, 8 авг

One or two to remeebmr, that is.

Andie - 17:47, 7 авг

Why did you say things about the Rezound when comparing it to the Nexus when the Nexus has those same features. Example would be the removable battery. Also design is more personal, I find the Nexus looks nicer but that my prefcrenee so you cant really include design. Other then the design and things you said that Nexus has, your correct.

Напиши коментар
Жълт спорт
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.