Перспектива

Продават Тодор Неделев през следващата седмица

25.08.2013 г. 18:02 ч.

bsport.bg

Продават Тодор Неделев през следващата седмица

Да се надяваме, че до края на другата седмица, когато се затваря трансферния прозорец всичко около Тодор Неделев ще бъде ясно, разкри Александър Александров.

По всяка вероятност трансферът на Тодор Неделев ще стане факт до края на следващата седмица. Спортният директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров разкри, че интерес към 20-годишния талант има от три държави.

"Към Неделев има интерес от три държави, но предпочитам да не казвам кои са. Имаме и реални оферти за него. Може би през тази седмица всичко ще стане ясно", каза Кривия пред NEWS7.

"Както е възможно да напусне, така е възможно и да остане. Ние като ръководство ще преценим кое е най-добре за отбора и за Неделев. За трансферни суми не обичам да говоря. Мога да кажа, че има конкретни оферти. Да се надяваме, че до края на другата седмица, когато се затваря трансферния прозорец всичко ще бъде ясно", добави още Александров.

Според информациите в пресата най-сериозен интерес към юношата на "канарчетата" проявява английският Тотнъм. Медиите в Италия днес отбелязаха, че също Рома следи играча, а преди време няколко клуба от Германия също го пожелаха.

 

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
А група
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.