ИЗБРАНИТЕ 17

Вижте финалистките за Мис Национален отбор (СНИМКИ)

15.06.2012 г. 12:20 ч.

Blife.bg - Bsport.bg

Вижте финалистките за Мис Национален отбор (СНИМКИ)

На 20 юни ще станат ясни първите три носителки на титлите Мис Национален отбор - футбол, Мис Национален отбор - волейбол и Мис Национален отбор - баскетбол.

Националният кастинг приветства 784 млади момичета, но едва 17 успяха да стигнат до финалите. Всички те ссега са в тренировъчния лагер, където ще се обучават от създателката на конкурса и техен ментор - Маги Вълчанова, пише dir.bg

$Изборът ни не беше никак лек, защото момичетата, с които се срещнах през последните седмици бяха страхотни и за мен всички за победителки. Сега изборът ще е на журито ни, което за сега ще запазя в тайна, но е на много високо ниво. Както казах в началото - спортът ще избере своите талисмани", сподели Маги Вълчанова, създател на конкурса.

Инициативата се осъществява с официалната подкрепа на Българския футболен съюз, Българската федерация по волейбол, Българската федерация по баскетбол и Българския олимпийски комитет.

Ето ги и тях:

Александра Богданска - на 18 години, от Благоевград. Обича екстремните спортове, както и да рисува. Мечтае да стане дизайнер.

Александрина Игова - на 23 години от Благоевград. Не харесва хокей и шах. Смята, че хората я приемат за умна и красива.

Анета Станева - на 18 години от Пловдив. Смята, че спортът трябва да е неизменна част от всеки човек, защото е здраве, а здравето е най-важното.

Вероника Стефанова - на 20 години от София. От седемгодишна работи в модна агенция. Представяла е България на три световни финала на конкурси за красота в Италия и Китай.

Виктория Колева - на 24 години от Стара Загора. Обича да готви и да прекарва времето си с приятели.

Габриела Герчева - на 21 години от София. Габриела в началото се възмутила от въпросите на конкурса. Сега е амбицирана да го спечели.

Елеонора Русева - на 20 години от Сандански. Добра по математкика. Редовно е във фитнес залата. Хресва средата и приятелите си.

Жасмина Йорданова - на 27 години от София. Вечен оптимист, винаги усмихната и положителна. В момента завършва магистратура по Индустриален мениджмънт.

Ива Иванова - на 19 години от Благоевград. От 10 години тренира баскетбол. Обича да ходи на спортни мерорпиятия, както и е запален скиор.

Кристина Стоянова - на 21 години от Благоевград. Смята, че фигурата е по-важна от облеклото, затова прекарва доста време във фитнеса.

Мария Маркова - на 20 години от Пазарджик. Хобито й е модата, обича да рисува. В момента иска да учи психология.

Михаела Кътева - на 19 години от София. Не си пада по йога, както повечето и приятелки. Харесва волейбол и баскетбол.

Радослава Михайлова - на 21 години от София. Има опит като радио водещ. Обича да пее и танцува и е мажоретка в Софийския университет.

Росица Минева - на 19 години от Стара Загора. Вечен оптимист. От 4 години играе в училищните отбори по баскетбол и волейбол. Работи като доброволец.

Симона Борисова - на 22 години от София. Обича да е в центъра на вниманието. Иска да стане фото-модел.

Станислава Енчева - на 19 години от Ямбол. Приета е в Лондон да учи право. Играе волейбол за градския отбор.

Тереза Райкова - на 19 години от Плевен. Почитателка на волейбола. Винаги е искала да бъде част от нещо значимо и затова е тук сега.

 

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Жълт спорт
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.